The Great Reset
*****
Door Ana Akkermann
*****
Er wordt door duistere machten een nieuwe wereld gecreëerd. Dat gaat niet zomaar. Daar heb je een angstig volk voor nodig. Je hypnotiseert de menigte en vertelt ze een leugen. Deze leugen gaan ze geloven. De grote menigte gaat hierin mee. Er wordt gezegd dat men een mondkapje op moet vanwege een gevaarlijk virus. Dat je iedereen op afstand moet houden. Het werkt…..mensen geloven wat wordt verteld. Ze zijn bang, bevriezen en denken niet meer logisch na. Net als in een narcistische relatie worden zij geïsoleerd van wat hen lief is. De narcist steelt letterlijk je leven.
*****
Het kan nog gekker…..cabinepersoneel van een Japanse vliegtuigmaatschappij moet tijdens de vlucht een luier om.
Wat moesten we altijd lachen als we deze taferelen in amusementsprogramma’s zagen en nu is het werkelijkheid.
*****
Het lachen is mij vergaan omdat ik zie hoe lieve mensen gevangen zitten in deze duivelse matrix. Zij krijgen signalen om anderen aan te spreken op hun ‘normale’ gedrag. Ze raken bezeten door duivelse machten en hebben het niet door. De volgende stap is een genetisch medische ingreep (va**inatie) die hun leven drastisch zal veranderen. Dat wordt de definitieve afscheiding. Nooit meer zullen zij terugkeren naar normaal.
*****
Een normaal denkend mens zal zich niet overgeven aan duivelse experimenten. Deze mensen worden bestraft, worden ruw gearresteerd, krijgen boetes of zelfs gevangenisstraf. Ze worden gezien als een gevaar voor de samenleving. Hun oprechte liefde wordt gesmoord.
*****
Mijn hart huilt al weet ik dat dit allemaal nodig is om het collectieve bewustzijn te verhogen.
Het is alsof ik vanachter een groot venster naar een steeds gekker wordende wereld kijk. Er is geen escape meer mogelijk. Ik schreeuw maar ze horen mij niet meer. Een enkeling draait zich om en zie ik de afkeuring in hun ogen. Zij wanen zich veilig en lachen de mensen aan de andere kant van het venster uit. Jullie zijn wappies lees ik van hun lippen af.
*****
Het houdt mij bezig want ik ben ook maar een mens van vlees en bloed. Het is alsof je deze, van oorsprong goede mensen, in een tsunamie ziet verdrinken maar je ze onmogelijk kunt redden. Ze moeten zelf in beweging komen.
Wat ben ik blij dat ik niet bang ben. Dat ik besef dat liefde en vertrouwen de poort zijn naar het licht. Zonder omkijken doorlopen in de donkere tunnel. Ik hoor de voetstappen van mijn medereizigers. Samen onderweg naar een andere realiteit. We troosten en steunen elkaar. Het voelt als een naderende wedergeboorte in ongekende vrijheid.
*****
Maatschappelijk Spirituele advieslijn www.rimpelsopjeziel.nl 

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Maatschappij