Fotografie Johan Meijboom

De 71-jarige Arie Paap is een bekend gezicht in de demonstratiewereld. Hij slaat nauwelijks een demonstratie over. Arie is een goedmoedig betrokken mens. Hij strijdt voor een vrije toekomst van zijn kind en kleinkind. Gezien zijn leeftijd behoort hij tot de zogenaamde risicogroep. Maar Arie vertrouwt op zijn immuunsysteem. Tijdens de uitzending van BLCKBX legt hij uit dat het leven nu eenmaal risico’s met zich meebrengt. Als geen ander begrijpt hij dat je je lot niet kunt ontlopen.

Arie werd overlopen door een paard van de ME

Zondag 17 januari 2021 was Arie aanwezig op de ‘verboden’ demonstratie in Amsterdam. Hier kreeg hij te maken met de agressie van de ME. Op commando van burgemeester Femke Halsema, werd er flink op los geslagen. Als we over het lot spreken dan kwam het dit keer behoorlijk dichtbij. Hij kwam ten val terwijl hij werd opgedreven en geslagen.  Hierdoor werd hij overlopen door een paard van de ME. Dit had fataal kunnen aflopen. In de uitzending schiet Arie even vol wanneer het tot hem doordringt dat zijn dochter en kleindochter hem hadden kunnen verliezen door dit buitensporige politiegeweld. Dan had hij het leven niet gelaten ten gevolge van corona maar ten gevolge van onrechtmatig staatsgeweld tegen de burger.

De maatregelen staan niet in verhouding tot de kwaal.

De ene na de andere maatregel die niets toevoegt, wordt stapje voor stapje ingevoerd. Er is geen enkele termijn waaraan men zich kan vasthouden. Zoals als Rutte al vanaf de eerste dag voorspelde is dit ons nieuwe normaal geworden. Terwijl wij thuis zitten en onze bedrijven in rook zien opgaan is de implementatie van de nieuwe wereldorde in volle gang. Het vallen van de regeringen is nodig om plaats te maken voor een nieuwe wereldregering. Wie onderzoek doet, zal al snel ontdekken dat deze plannen als agenda 20/30 openlijk op internet staan.

Hoe zit het nu eigenlijk echt met de cijfers?

In dit fragment is duidelijk te zien hoe Rutte zich eruit probeert te draaien. Op basis van leugens trekt men de strop steeds strakker aan. Net zolang tot we stikken.

Hulp nodig? Bel een online consulent van Rimpelsopjeziel,nl

 

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Nieuws