Steeds meer mensen met een voorbeeldfunctie, spreken zich uit tegen het coronabeleid. Onder hen bevinden zich o.a. juristen, psychiaters en huisartsen. Door zich openlijk uit te spreken riskeren zij hun praktijk. Oud-huisarts Marije Berkelaar besloot zelf ontslag te nemen nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen. Ook andere artsen, waaronder Rob Elens, kregen gewetensbezwaren daar de belemmering die hun wordt opgelegd indruist tegen de ethische eed die zij ooit hebben gezworen.
Marechaussee
Ook de andersdenkende Melchior Verbon, die als docent werkzaam is bij de Koninklijke Marechaussee, wordt pijnlijk op de vingers getikt. Hij kwam deze afgelopen zomer in het nieuws omdat hij het voornemen had mee te doen aan een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld in Den Haag. Dit keer roept Verbon ‘alle militairen van Nederland’ op eind volgende maand een mars te lopen tegen ritueel kindermisbruik.
Kindermisbruik
De opperwachtmeester wil dit keer ‘kindermisbruik, kinderhandel, orgaanhandel en ritueel misbruik van kinderen’ bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Volgens het AD neemt zijn werkgever afstand van deze actie. Hiermee wordt Verbon in de complothoek geplaatst en moet hij hierover verantwoording afleggen. “Dit is niet in lijn met de waarden van de marechaussee,” aldus zijn werkgever.
In zijn oproep verwijst Verbon naar mediaberichten waarin leden van de bestuurlijke en rechterlijke macht in verband worden gebracht met kindermisbruik en pedofilie. Hij noemt kindermisbruik en orgaanhandel ‘een grotere pandemie dan corona’.
Uitzonderlijk besluit
Het standpunt dat de marechaussee inneemt is zeer opmerkelijk, aangezien de Tweede Kamer afgelopen week een motie heeft aangenomen waarin de regering wordt verzocht een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren naar ritueel kindermisbruik. Ook opmerkelijk: ondanks dat de regering de motie had ontraden, stemden alle partijen vóór. Dit is een uitzonderlijke gebeurtenis die niet vaak voorkomt in de politiek.
Slachtoffers
Het journalistieke onderzoeksprogramma Argos analyseerde 140 meldingen van mensen die verklaarden daarvan slachtoffer geweest te zijn. Ritueel misbruik is een uiterst sadistische vorm van misbruik. Volgens de getuige verklaringen is er in sommige gevallen zelfs sprake van satanische rituelen of het offeren van baby’s. Omdat dit het voorstellingsvermogen van veel mensen te boven gaat, worden slachtoffers niet serieus genomen.
“We krijgen van slachtoffers en familieleden veel signalen dat het een groot probleem is. Soms met gruwelijke details. Dit kunnen we niet negeren,” citeerde De Telegraaf Kamerlid Attje Kuiken. Ze merkte op dat ook in Duitsland steeds meer verhalen klinken over ritueel misbruik en dat het daar nu ook wordt onderzocht. Onlangs werd in Berlijn een groot pedo/porno netwerk opgerold.
Meld je aan voor de mars via bijgaande link https://www.sergeantmajortalks.com/protectthechildren
Bekijk hieronder de oproep van Verbon

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws