Screenshot Youtube

 Opinie Ana Akkermann

De serie La Valla (barrière, versperring) geeft exact weer naar welke situatie we geleidelijk worden gemanoeuvreerd. Stapje voor stapje wordt ons leven afgebroken en worden onze vrijheden ontnomen. Dit alles onder een false flag. Wanneer we nu niet massaal en wereldwijd opstaan, wacht ons hetzelfde lot als de karakters in deze serie. Kijk maar om je heen hoe makkelijk het gaat. De buitenwereld lijkt al aardig op Zombieland. Als bijna de enige in mijn omgeving begeef ik mij zonder muilkorf onder de mensen. Dat voelt allerminst prettig maar tot nu toe heeft mijn brede glimlach vanuit mijn ziel mij nog niet in de problemen gebracht.

We gaan weer een stapje verder want op dit moment staat zelfs het testen van kleine kinderen op het programma. Ik zeg bewust programma want net als alle wakkeren onder ons, zie ik hoe het plan wordt uitgerold. Er is geen pandemie maar rechtvaardigen velen de maatregelen op basis van testen waarvan onomstotelijk is bewezen dat deze geen realistisch beeld vormen. Men slikt de leugens vanuit de propaganda media als zoete koek. Angst zorgt ervoor dat men zelf geen onderzoek meer doet en ieder tegengeluid meteen verwijst naar het land der Wappies en complotgekkies. De verdeel en heers tactiek werkt perfect want menige vriendschap werd hierdoor verbroken en zelfs echtscheidingen en familieruzies zijn nu een feit. Je vertrouwt je eigen ‘vrienden’ en buren niet meer.

Screenshot Youtube

Eerder wilde ik niet naar deze serie kijken. De werkelijkheid is immers al erg genoeg. Toch deed ik samen met een vriendin een poging. Geen goed idee voor haar omdat ze moeder is van jonge kinderen. Voor mij een reden om goed te overwegen om verder te kijken als ik alleen zou zijn. Het verhaal had mij echter al gegrepen dus kijk ik toch verder. Vooral omdat anderen mij verzekerden dat het goed zou aflopen en het volk de onderdrukking uiteindelijk zou ombuigen.

Het is werkelijk bizar om de gelijkenissen te zien zoals de manier waarop de elite het volk tot hun slaaf maakt. Onder normale omstandigheden zou ik tijdens het kijken gedacht hebben dat het maar goed is dat dit geen werkelijkheid is. In dit geval zie ik helaas veel herkenning. Misschien is de film een aanrader voor mensen die het nog niet kunnen zien en nog steeds vertrouwen hebben in onze regering.

Screenshot Youtube

Omdat ik zoals altijd positief wil blijven, ga ik er nog steeds vanuit dat we deze situatie nodig hebben om te kunnen ontwaken. Het kijken naar deze serie kan er misschien toe bijdragen het bewustzijn te openen. Het is noodzakelijk om de liefde in onszelf aan te wakkeren en deze te verspreiden. Gebruik deze periode door je hierop te focussen en zoek zoveel mogelijk prettige afleiding. Met alleen liefde zullen we het helaas niet redden. Het is onze Goddelijke plicht voor onszelf op te komen.

Om het spel te kunnen spelen heb je pionnen nodig. Als de pionnen weigeren om deel te nemen aan dit satanische onderdrukkingsritueel, is het spel snel afgelopen. De redding komt niet van buitenaf maar uit onszelf. De elite uit het topje die dit spel hebben verzonnen, bestaat maar uit 7000 mensen. De totale wereldbevolking bestaat uit 17 miljard mensen.

Laten wij er gezamenlijk voor zorgen dat het nooit zover zal komen als in deze indrukwekkende serie La Valla.

De serie wordt op Netflix uiteraard Nederlands ondertiteld.

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Nieuws