Al eerder hebben wij serieuze onderzoeksresultaten gepubliceerd omtrent vaccinaties. Nu bereiken ons echter de berichten uit de realiteit. Als jij ook je verhaal eventueel anoniem wilt delen, kun je een mail sturen naar hallobewustnederland@gmail.com

Bron: Anonieme medewerker uit de gehandicaptenzorg.

Godzijdank ben ik nu even vrij. Het was verschrikkelijk afgelopen week nadat bijna alle bewoners en meer dan de helft hun tweede dosis van het vaccin hadden gekregen. Heel veel ernstige bijwerkingen. Bij de eerste dosis al maar bij de tweede vaccinatie was het afschuwelijk. Al meer dan 20 jaar werk ik in de zorg en heb echt wel wat meegemaakt maar dit was echt horror. Tevens zit ik juist in de zorg in een lastige positie. Ieder moment heb ik de vrijheid om op te kunnen stappen en iets anders te gaan doen. Maar ik denk juist dat de zorg juist NU mensen nodig heeft die met hun hart werken en zien wat er werkelijk gaande is en wakker zijn. Maar geloof me dat het bijna niet te doen is. Zeker als je geen vaccin en test wilt en ik het ook weiger toe te dienen en af te nemen. Hierdoor krijg ik heel veel kritiek over me heen. Gelukkig sta ik hier niet helemaal alleen hier. Ik ben heel blij dat ik nu even vrij ben.

En dan heb ik nog niks gezegd over de mondkapjes, mensonterende bezoekregelingen enz.

Het gaat in dit geval om het Pfizer vaccin. Het personeel dat op deze grote locatie werkt, mocht ook kiezen voor dit Pfizer vaccin, dat ongeveer de helft heeft gedaan. Na de eerste dosis was de paracetamol niet aan te slepen i.v.m. vage pijnklachten zoals hoofdpijn, kramp in ledematen, veel pijn op de prikplek en vermoeidheid en algehele malaise. Er overleden in de dagen na de eerste dosis 2 bewoners. Maar die testen vlak voor overlijden positief op corona en waren dus ‘corona’ doden en niet gerelateerd aan het vaccin. Er waren ook bewoners met vage interne ontstekingen die op geen enkele behandeling reageerden. Ook AB kuur sloeg niet aan. Daarnaast waren er relatief meer epileptische insulten. Na de tweede dosis, 3 weken later, kwam ik in mijn dienst en kreeg ik al tijdens mijn overdracht vreselijke dingen te horen. Het was schokkend toen ik de bewoners met mijn eigen ogen zag en hun klachten hoorde. Een bewoner zat helemaal onder de blaren in het gezicht en op de armen (Arts gebeld. Die zei “dat kan een allergische reactie zijn”) maar deze persoon is niet bekend met dit soort reacties, mensen die door hun benen zakten, niet meer op hun benen konden staan. Zij klaagden over uiteenlopende klachten die per persoon verschillend werden ervaren zoals pijn en trillingen in hun ledematen, extreme pijn in hoofd en op de borst, verhoging en extreme koorts, zweet aanvallen, extreme jeuk over het hele lichaam terwijl het niet op de huid zichtbaar was. En vreemd genoeg was meer dan de helft heel erg aan het hoesten.

Hoe geïndoctrineerd wil je ze hebben?

Er waren ook bewoners en personeel die hun arm tijdelijk echt niet meer konden bewegen na de prik en een paar mensen die zich zo belabberd voelden dat ze de hele dag niks meer konden eten.

Deze mensen krijgen ook elk jaar de griepprik. Dan kan het voorkomen dat 1 of 2 van de bijna 200 bewoners zich een paar dagen niet lekker voelt. Nu was echt dik 80% helemaal niet oké waarvan ik zo gok dat er 20 à 25 % te maken had met zeer ernstige bijwerkingen.

En wat vooral zo gek is… Als ik de arts en mijn collega’s vertel: “dit is toch niet normaal meer?!” Dan zeggen ze dat ze weten dat het vaccin voor bijwerkingen kan zorgen maar zijn ze geweldig blij omdat ze zijn gevaccineerd en zijn de bijwerkingen na 2 à 3 dagen weer over. Daarna zou er eindelijk vooruitzicht zijn voor iedereen. Nou serieus hoor! Hoe geïndoctrineerd wil je ze hebben? Zoek ze in de zorg.

Nu krijgt iedereen die nog niet gevaccineerd is een brief om een afspraak te maken voor het AstraZeneca vaccin. Ze gaan gewoon door.

Mensen die bij ons wonen hebben geen zelfbeschikking en autonomie. Vaak zijn het verwanten, familie, curators enz. die toestemming moeten geven. Dit heeft ruim 80% gedaan!

Verschrikkelijk toch. Ze hebben niet eens een keuze.

Het Pfizer vaccin komt trouwens in speciaal vervoer met beveiliging en 24/7 bewaking. Alleen geautoriseerde mensen mogen het terrein op en moeten zich legitimeren.

Alle cliënten worden 3 dagen op hun kamer opgesloten totdat iedereen 1 voor 1 is gevaccineerd. Dat was de eerste keer omdat ze het toen nodig vonden iedereen van tevoren te testen. De tweede keer ging sneller. Er waren toen maar een paar die op hun kamer moesten blijven omdat ze klachten hadden.

En nog iets wat mijn logica echt ver te boven gaat: We hebben ook een afdeling voor enkele bewoners die terminale zorg krijgen. Die hebben ze ook ingeënt! Waarom? Ik snap het echt niet.”

 

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
1
Dwaas
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Gezondheid