Opinie Sheila Neijman

Sheila Neijman

Sheila Neijman

De overlijdenskans in Nederland voor mensen onder de 65 jaar is hetzelfde als in 2019 en 0,01 procent lager dan in de periode 2014 – 2018. Oftewel de overlevingskansen nemen voor die groep tot nu toe nog om de zoveel jaren toe.
Er is dan ook geen enkele legitieme reden voor een coronawet in Nederland die de Nederlandse grondwet ‘tijdelijk’ overruled en daarmee de grondrechten van 17 miljoen mensen.
Er is geen enkele legitieme reden om niet-medische mondkapjes te verplichten, die eerder óók een gevaar zijn voor de gezondheid van gezonde mensen door verkeerd gebruik, in tegenstelling tot Covid-19.
Als mensen om gezondheidsredenen niet in staat zijn om een mondkapje te dragen worden ze nu ook verplicht om hun medisch dossier te grabbel te gooien.
Op 1 december zei minister Hugo de Jonge op de radio dat Nederland aanspraak maakt op een hoeveelheid vaccins waarmee circa 29 miljoen mensen gevaccineerd kunnen worden. Waarom zoveel als er slechts 17 miljoen mensen in Nederland wonen?

www.rimpelsopjeziel.nl

Waarom überhaupt vaccineren als op basis van de sterftecijfers er geen enkele reden is om dat te doen
🆘Waarom vaccineren met een nieuw type vaccin dat nog nooit eerder is toegepast op mensen?
🆘Waarom dan direct de gehele Nederlandse bevolking?
🆘Waarom de gehele wereldbevolking?
Een vaccin is nooit zonder enig risico, dus waarom alle mensen ter wereld dit risico laten aangaan, terwijl corona geen medische bedreiging is voor de mensheid?
Kinderen die vernederd worden, buitengesloten, kwetsend worden aangesproken als ze de ‘mondkapjesregel’ overtreden op school.
Handen stuk wassen, elkaar als een ‘gezondheidsgevaar’ zien, kinderen ontleren dat sociaal gedrag normaal is en levensnoodzakelijk en ze leren dat ze levensgevaarlijk zijn voor oma en opa.
Alleen God en betaalde seks kan je tijdelijk ontslaan van deze coronabeleidswaanzin.

Geef uw reactie

Opgewonden
1
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
1

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Corona