Heb jij wel eens een Science Fiction roman gelezen of een SciFi film gezien?
Door Sven Burger
******
DE VOORAVOND
INLEIDING
*****
Het is het jaar 2020. De wereld staat op een kantelpunt. De systemen en structuren die generaties lang de basis van onze maatschappijen hebben gevormd zijn nu voor onze ogen aan het afbrokkelen. We kunnen ons niet langer vastklampen aan de dingen die ons een gevoel van veiligheid en behoren gaven. De realiteit die we voor lief namen staat op instorten en daarom moeten we zeer belangrijke beslissingen nemen over hoe we nu verder gaan.
******
Over heel de wereld heerst er chaos en uit die chaos zal een nieuwe orde ontstaan. Echter, de vraag is of deze chaos willekeurig tot stand is gekomen of is er een hoop van in scene gezet om het volk te misleiden. Ook al leek het onvermijdelijk dat onze systemen op een zeker moment in elkaar zouden storten zijn er genoeg redenen om aan te nemen dat de huidige gebeurtenissen moedwillig georkestreerd zijn voor zeer verontrustende doeleinden.
*****
Waar we op dit moment getuige van zijn is een werkelijk kwaadaardige vorm van onderdrukking, een wereldwijde coup zou je kunnen zeggen. Deze zogenaamde crisis is niets anders dan een kunstmatig construct ontworpen om een enkele reden en dat is om een nieuwe wereld orde door te voeren. Het is op een sluwe wijze ontworpen om onze fundamentele vrijheden af te nemen en ons te bekeren tot track & trace producten in een digitale controle staat, aangestuurd door de technocratische elite.
Dit alles zal worden uitgespeeld onder het mom van de zogenaamde vierde industriële revolutie, wat niets anders dan een marketing strategie is om de onderliggende veel verontrustendere agenda van de transhumanisten te verbloemen. Een plan om het weefsel van onze mensheid te modificeren. Een plan om ons tot cyborgs om te bouwen.”
*****
Klinkt net als de introductie van een (slechte) film he?
Of kan het zijn dat je misschien zelf al in deze film bent beland?
En welke rol speel jij daar dan in?

(Advertentie)

Ik nodig je uit wanneer ik de komende dagen nieuwe informatie plaats dit met een open mind te zien en te lezen, wellicht als fictie te benaderen, als die (slechte) science fiction zo je wilt, je bepaalt zelf wat je wel wilt geloven of wat je als non fictie beschouwd.
Geloof niets van wat ik zeg, maar onderzoek zelf. Pak een zak popcorn, zak lekker onderuit en enjoy the rest of the movie.
Sven
*****
Morgen deel 1: Het Systeem
*****
Sven Burger is High Performance Life(style) Coach, Transformatief Gezondheids- en Voedings Coach, Lichtwerker en Ervaringsdeskundige.
Je kunt Sven bijna dagelijks telefonisch consulteren.
*****
Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het volgende hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w Bedankt Rubin van Kooyk voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!
www.mindport.nl

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
1

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Maatschappij