*****
DE VOORAVOND
Deel 6 : DE ILLUSIE VOORBIJ
*****
*****
“De technocratische elite is ervan overtuigd dat zij op het punt staan om iets bovenmenselijks te creëren. Ze verwacht dat er iets volledig ongeëvenaards op het punt staat om uit hun laboratoria voort te komen. Iets dat in gang is gezet door hun eigen wetenschappelijke inspanningen maar wat weldra een eigen leven zal gaan leiden en gedrag zal demonstreren dat niet langer door hun voorspeld kan worden. Derhalve zijn deze elitaire overtuigd dat als wij er niet voor kiezen om samen te smelten met de machine de mens spoedig overbodig zal zijn.
*****
Deze razendsnelle wetenschappelijke ontwikkeling wakkert tegelijkertijd een versnelling in ons bewustzijn aan. Meer en meer mensen in de afgelopen decennia zijn zich gaan realiseren dat er een of andere waanzinnige kentering plaatsvindt in de wereld.
*****
Tegelijkertijd zorgt de excessieve hoeveelheid stress die het systeem op hun uitoefent ervoor dat zij een burnout krijgen. Deze burnouts dienen vervolgens vaak als een katalysator voor hun ontwaking naar een hoger bewustzijn.
*****
Tijdens het helen van hun burnout beginnen ze zich iets te realiseren over de werkelijkheid wat ze zal voorbereiden voor de zeer verontrustende tijden die al aan het ontvouwen zijn en voor de daarmee verbonden nieuwe wereldorde die de heersende klasse hen zal proberen op te dringen.
*****
Wanneer we ontwaken voor de ware aard van de werkelijkheid realiseren we ons dat een machine nooit een mens kan vervangen hoe intelligent deze ook wordt. Onze menselijke ziel of geest is niet fysiek. In feite is deze materiële wereld in werkelijkheid een illusie.
*****
Kwantumfysica, de meest succesvolle tak van de moderne wetenschap heeft onthuld dat de atomen waaruit alle materie is samengesteld voor meer dan 99,9999% uit lege ruimte bestaan.
*****
Wat wij waarnemen als echte solide en fysieke dingen zijn in werkelijkheid golven van waarschijnlijkheden. Niets is in steen gebeiteld, zoals ze zeggen. Alles flikkert constant in en uit het bestaan.
*****
Als we iets niet direct observeren verkeren alle deeltjes waaruit het is opgemaakt in superpositie, wat betekent dat ze tegelijkertijd in alle mogelijke locaties bestaan. Pas als wij bewust iets observeren veranderen de waarschijnlijkheidsgolven in daadwerkelijke, meetbare deeltjes en nemen we een ogenschijnlijk solide en fysieke driedimensionale realiteit waar.
*****
Hoe meer je de innerlijke werking van fysieke materie bestudeert, hoe meer je begint te realiseren dat het waarachtiger is om aan deze wereld te refereren als een ‘virtuele’ in plaats van een fysieke werkelijkheid.
*****
Het woord virtueel betekent namelijk letterlijk: niet als zodanig bestaand maar gemaakt om die schijn te wekken.”
Hoe dieper je dit onderwerp induikt, hoe meer je begint te realiseren dat onze dagelijkse realiteit niet zo veel verschilt van de realiteit die we ’s nachts ervaren als we liggen te slapen en dromen.
*****
Wanneer we ons een droom herinneren accepteren we dat die zich af heeft gespeeld in ons bewustzijn maar zodra we ons dagelijks leven voortzetten nemen we automatisch aan dat de realiteit nu volledig buiten ons afspeelt en dat wij ervan een onderdeel zijn in plaats van dat de realiteit zich afspeelt in ons.
*****
Dit lijkt logisch te zijn omdat ons bewustzijn ogenschijnlijk plaatsvindt in onze hersenen en alles wat onze vijf fysieke zintuigen oppikken suggereert dat de rest van de wereld buiten ons bewustzijn afspeelt.
Echter hebben we nog steeds niet weten te lokaliseren waar precies de oorsprong van bewustzijn in ons brein is. Wat we wel zeker weten is dat alles wat onze zintuigen waarnemen in werkelijkheid trillingen zijn.
Zelfs de fysieke materie die we aanraken is samengesteld uit atomen die tevens golf-achtig van aard zijn.
*****
Daarbovenop komen ook nog de talloze verslagen van transcendente ervaringen zoals lucide en voorspellende dromen bijna dood ervaringen, astrale projectie en op afstand kunnen waarnemen, die allemaal onthullen dat wij met ons bewustzijn kunnen reizen zonder daar een fysiek voertuig voor nodig te hebben.
*****
In ontelbare gevallen is er bewijs vergaard wat aantoonde dat iemand die een van deze gaven bezat daadwerkelijk ergens heen reisde zonder zijn lichaam daarvoor te gebruiken en gegevens verzamelde die geverifieerd kon worden door anderen die fysiek aanwezig waren op de locatie waar zijn bewustzijn heen was gereisd.
*****
Betekent dit dat ons brein ongebruikelijke profetische eigenschappen kan hebben of wil het zeggen dat alles wat wij ervaren eigenlijk een simulatie van ons bewustzijn is?
*****
In ieder geval lijkt het laatste veel plausibeler en wetenschappelijk gemakkelijker aantoonbaar te zijn.
*****
Een ding is zeker: de meeste mensen in deze wereld geven veel te veel eer aan materialisme en in feite worden ze op die manier gemanipuleerd en onder controle gehouden.
*****
Als je namelijk alleen gelooft in een materiële werkelijkheid en weigert te geloven in een spirituele, non-fysieke werkelijkheid dan zul je extreem vatbaar zijn voor externe invloeden en waargenomen fysieke dreigingen.”
*****
Sven
*****
Morgen het laatste deel 7 : Mission Possible
Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het laatste hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w
Bedankt Rubin van Kooyk voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws