*****
DE VOORAVOND
DEEL 5: (MOND)MASKERS AF
*****
“Hoe meer ons bewustzijn afgestemd raakt op de matrix hoe meer we onze aangeboren connectie met onze essentie verliezen. In plaats daarvan raken we gewend aan het dragen van een mondkapje om zo de buitenwereld te pleasen.
Voor de velen die zich hun hele leven al achter maskers hebben verborgen en derhalve steeds verder zijn afgegleden van hun essentie voelt het afzetten van hun masker als sterven omdat het het einde zou betekenen van hun geconceptualiseerde identiteit.
*****
Daarom zullen zij het systeem met alle macht verdedigen zolang ze hun masker maar niet af hoeven doen en hun ware identiteit onder ogen te zien.
Degenen die nog steeds in een sluimerstand leven hebben geen herinnering aan hun ware identiteit. In hun ogen zou het afzetten van hun mondkapjes hun overbodig maken in de samenleving en dus zijn ze bang dat het systeem hen logischerwijs zal afkeuren en verstoten.
*****
Om die reden is het niet slim om iemand wakker te maken die nog steeds verlangt om in slaap te blijven. Ze zeggen niet voor niets dat het beter is om geen slapende honden wakker te maken. Want als je dat wel probeert te doen zullen ze je ongetwijfeld aanvallen hoe oprecht je intenties ook zijn.
We hebben allemaal een vrije wil gekregen. Dat is de hoofdregel van deze realiteit. Alleen op grond van onze eigen doelbewuste intentie kunnen we opstijgen langs de opwaartse spiraal en zal onze ware identiteit aan ons onthuld worden.
*****
We kunnen niet voor een ander beslissen of zij klaar zijn om te ontwaken voor de ware aard van de werkelijkheid. Onze ware identiteit zal aan ons worden onthuld zodra we bereid zijn om onze maskers af te zetten.
Het eerste wat ons dan zal beginnen te dagen is dat de dood niet het einde betekent. Voor eeuwig wordt ons de kans gegeven om te ontwaken uit de droomstaat van afgescheidenheid.
*****
Uiteindelijk zal ieder van ons tot bekering komen en eindelijk zijn masker afzetten om zo opnieuw te verenigen met zijn essentie. En van daaruit zullen we onze weg vervolgen langs de opwaartse spiraal met een enkel doel en dat is om anderen te helpen die klaar, welwillend en vastberaden zijn om tevens te ontwaken voor hun ware aard.
*****
Zodra we wakker zijn geworden voor de waarheid kunnen we niet ons niet simpelweg terugtrekken uit de wereld en rond blijven hangen in onze spirituele bubbels. Integendeel, zodra we hebben gekozen om te ontwaken voor de waarheid zal de waarheid in staat zijn om ons te bevrijden maar alleen als wij kiezen om hem uit te dragen. Met andere woorden, we moeten onze muilkorven afzetten en onze waarheid uitspreken.
*****
We moeten uitstijgen boven onze angst voor de consequenties van ons uitspreken. Wij kunnen niet twee meesters dienen, daarom moeten wij kiezen. Blijven we slaven van de matrix op aarde en kiezen we derhalve om in angst te leven, of kiezen we uit liefde om dienstbaar te zijn aan de Bron van waaruit wij voortkomen?”
*****
*****
Sven
*****
Sven Burger is High Performance Life(style) Coach, Transformatief Gezondheids- en Voedings Coach, Lichtwerker en Ervaringsdeskundige.
Je kunt Sven bijna dagelijks telefonisch consulteren.
Morgen Hoofdstuk 6 : De illusie voorbij

Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het volgende hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w Bedankt

Rubin van Kooyk voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!
*****

Klik op afbeelding

 

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Psychologie