Sven Burger

DE VOORAVOND
Deel 3: DE ONTWAKING
Door Sven Burger
 *****
*****
“Het is vrij vanzelfsprekend dat mensen tijdens hun ontwaking de impuls krijgen om zich tegen de matrix en het systeem te keren. Echter, deze negatieve energie kan vervolgens weer door de matrix worden afgetapt om zijn macht en controle te versterken.
*****
Het lijkt vanzelfsprekend om in opstand te komen en te protesteren, echter onze ware kracht ligt elders. Namelijk in het realiseren dat we ontwaakt zijn in een droom en dat deze droom nog veel meer lagen (of dimensies) kent.
Onze ontwaking uit het systeem vertegenwoordigt tegelijkertijd onze inwijding in een hogere orde van bewustzijn vanwaar wij een compleet nieuw perspectief zullen krijgen op de realiteit.
*****
Tijden van crisis zijn bij uitstek een aangewezen moment om openbaringen te krijgen van een andere realiteit.
Vandaar dat het woord ‘crisis’ synoniem is aan ‘emergency’ wat afstamt van het woord ‘emergence’: het proces van zichtbaar worden na verborgen te zijn geweest. Met andere woorden, in tijden van intense moeilijkheden en gevaren wordt er iets van de realiteit onthuld wat voorheen verborgen was. Hetzelfde geldt voor het woord Apocalyps, wat afstamt van het oude Griekse woord ‘Apokalupsis’ en tevens ‘blootleggen’ of ‘onthullen’ betekent.
*****
Degenen aan de top van de globale macht- structuur zijn zich heel goed bewust van het belang van crisis om zo de wereld onder controle te houden. Het is geen verrassing dat de vrijmetselaars, wiens symbolisme overal op dollar biljetten gevonden kan worden, zich houden aan het motto ‘orde vanuit chaos’.
Het is de machthebbers al eeuwen lang bekend dat een fundamentele verandering van de samenleving het gemakkelijkst en snelst kan worden doorgevoerd met behulp van crisis en chaos. Daarom staan ze erom bekend dat ze een probleem creëren of uitbuiten en vervolgens een externe oorzaak de schuld geven.
*****
Het volk reageert dan door van de overheid te eisen dat zij hen beschermt en helpen het probleem op te lossen. Waardoor de overheid op zijn beurt een oplossing kan aanbieden die ze zelf al lang voor de crisis gepland hadden. De uitkomst is dat de rechten en vrijheden van het volk ingeruild worden voor de illusie van bescherming en veiligheid. Door de eeuwen heen is het grootste deel van de massa gevallen voor deze tactiek.
*****
Echter, de enorme hoeveelheid informatie die vandaag de dag nog steeds voor ons beschikbaar is zorgt ervoor dat zij die de tijd nemen om zich werkelijk te laten informeren in plaats van als dwazen de mainstream media te volgen niet zo gemakkelijk meer te misleiden zijn.
*****
Ondertussen doen de machthebbers hun uiterste best om elk beetje informatie te censureren dat niet in hun eigen narratief past en iedere persoon monddood te maken die niet instemt met hun ideologieën.
Ondanks het feit dat wij nog steeds in de minderheid zijn, zorgen deze tijden van crisis ervoor dat steeds meer mensen ontwaken uit de valse fictie van onze voorgeschreven werkelijkheid in een steeds sneller tempo.
Echter, de brandende vraag wordt dan: hoe gaan we nu verder?
Kiezen we ervoor om tegen de matrix te vechten of geven we ons over aan de ervaring en vertrouwen we dat het licht van de waarheid uiteindelijk zal zegevieren?”
Sven
*****
Morgen hoofdstuk 4: Loslaten en overgave
*****
Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het volgende hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w
*****
Bedankt Rubin van Kooyk voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!

 

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Psychologie