DE VOORAVOND
Deel 2: DE MATRIX ONTSPOORT!
Lees hier:

Door Sven Burger
De matrix is de enige mogelijke werkelijkheid, zo is ons geleerd. En onze nakoming van zijn wetten en voorschriften en onze investering in zijn industrieën en markten waarborgen onze kans op overleving.
Op deze wijze worden wij voorgeprogrammeerd om ons vast te klampen aan de systemen en structuren die ons opgelegd worden van bovenaf.
Ze hebben zorgvuldig onze denkgeest geïndoctrineerd met hun media en entertainment, hun onderwijs, hun politieke, monetaire en rechtssystemen, hun wetenschap en religies en ontelbaar andere vormen van propaganda.
Echter, het vastklampen aan die systemen is nu voorbij aan het gaan. De matrix is ontspoord, al zijn duistere en verborgen geheimen komen nu aan het licht. Ze kunnen niet langer onderdrukt worden.
*****
Meer en meer mensen beginnen te ontwaken en worden zich bewust van wat er werkelijkheid afspeelt achter de schermen. Hun onbewuste onderwerping aan het systeem was als een sluimerstand of een hypnose die van generatie op generatie werd doorgegeven.
*****
Maar nu vinden er zo veel bizarre en irrationele gebeurtenissen plaats. Er is zo veel ontwrichting van het systeem in gang gezet waardoor er steeds meer mensen uit hun sluimerstand worden wakker geschud en voor het eerst hun ogen beginnen te openen voor de waarheid.
En wat zien ze dan? Dat ze bespeeld worden gemanipuleerd en gecontroleerd met als doel om een systeem te dienen dat hunzelf nooit gediend heeft. In plaats daarvan wordt het in stand gehouden om een minderheid te verrijken ten koste van de meerderheid.
*****
Het relatief kleine groepje elitaire aan de top van de piramide is zo ver verwijderd van de samenleving dat het werkelijk geen idee heeft of het besef verloren is van wat het werkelijk betekent om mens te zijn. En dat is de crux.
De mens die nog steeds met zijn ziel verbonden is wordt geconfronteerd met de beweegredenen van degenen die alle contact met hun ziel zijn verloren maar ondanks dat enorme sociopolitieke macht hebben verworven. En daarmee wordt de aard van de matrix blootgelegd.
*****

(Advertentie)

De matrix heeft in werkelijkheid namelijk nooit de mens gediend maar alleen zichzelf. Die heeft nooit de ziel gevoed, alleen het ego. Hij heeft nooit uit liefde gehandeld alleen maar uit angst. En zijn toegewijde architecten en beheerders dienen werkelijk niet ons eigen belang.
*****
Eerst zetten ze monopolies op om ons uit te buiten en afhankelijk te maken van hun producten terwijl ze zo veel mogelijk winst naar zichzelf sluizen.
En zodra ze dan de status van multi-miljardair hebben bereikt maken ze plotsklaps een 180 graden draai en beginnen zichzelf filantroop te noemen. Ze doen alsof ze hun miljarden opofferen als goede doelen voor het verbeteren van de samenleving en het herstellen van de planeet. Ze geven ons de impressie dat ze op altruïstische wijze geld doneren aan goede doelen, maar waar ze in werkelijkheid op uit zijn is altijd meer opbrengsten en meer politieke macht.”
*****
Sven
*****
Morgen Deel 3: De Ontwaking
*****
Sven Burger is High Performance Life(style) Coach, Transformatief Gezondheids- en Voedings Coach, Lichtwerker en Ervaringsdeskundige.
Je kunt Sven bijna dagelijks telefonisch consulteren.
*****
Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het volgende hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w Bedankt Rubin van Kooyk
voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
1
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Maatschappij