DE VOORAVOND
Deel 1: HET SYSTEEM
“Verdeel en Heers”

Sven Burger

*****
Lees hier De inleiding
*****
Door Sven Burger
*****
“Wat de huidige gebeurtenissen onthullen is dat de rechten en vrijheden die we lang voor lief hebben genomen in werkelijkheid een dekmantel waren om te verhullen in hoeverre wij reeds altijd al slaven van het systeem zijn geweest. Het systeem heeft altijd al bestaan om de machthebbers te dienen. Of we het nu over kapitalisme, socialisme of communisme hebben uiteindelijk zijn alle politieke systemen ontworpen om de massa in toom te houden terwijl de machthebbers hen kunnen blijven uitbuiten.
*****
Van bovenaf wordt er beleid uitgevoerd om de massa tegen elkaar uit te spelen. Deze strategie van verdeel en heers is zo oud als politiek en oorlog en het wordt vandaag de dag nog net zo vaak gebruikt als in de oudheid. Helaas is de massa zich hier meestal niet of nauwelijks van bewust en ze zien het in plaats daarvan als hun vanzelfsprekende plicht om te gehoorzamen aan externe autoriteit en om competitie te drijven met, of sociale druk uit te oefenen op hun medemens. En zo zorgt de massa zelf ervoor dat het systeem in stand wordt gehouden.
*****
Dit is het spel van onze driedimensionale werkelijkheid dat al millennia lang wordt uitgespeeld. Wij worden geboren in een matrix en bij onze geboorte worden we automatisch gedoopt tot schakels van die matrix. Onze tijd en energie zijn de brandstof waarmee de matrix draaiende wordt gehouden en onze collectieve toewijding aan zijn systeem draagt bij aan de instandhouding ervan.
*****
Letterlijk genomen, ons geboortecertificaat dat onze ouders moesten registreren binnen een paar dagen na onze geboorte dient in feite als een obligatie. Heel weinig mensen zijn zich ervan bewust dat onze overheid een bedrijf is en dat ons Burgerservicenummer een trust vertegenwoordigt op de aandelenmarkt, wat door de overheid gebruikt wordt om de staatsschuld mee te dekken die het op zijn beurt verschuldigd is aan particuliere centrale bankiers.
*****
Om precies te zijn wordt dit gehele systeem waarin we leven in stand gehouden door een op schulden gebaseerd monetair beleid wat een handjevol mensen in staat stelt om geld uit het niets te creëren en dit uit te lenen aan overheden, bedrijven en burgers die gedwongen worden om die leningen plus de rente terug te betalen. Vanuit het oogpunt van deze bankiers en de rest van de elite die achter de schermen aan de touwtjes trekken zijn wij niet vrij.
We zijn nooit vrij geweest en als het aan hun ligt zullen we nooit vrij zijn. Alles wat we ooit in hun ogen zullen zijn is vee, levende have. In principe zien zij ons als hun bezit en dus zullen ze datgene met ons doen wat het beste aansluit op hun eigen persoonlijke belangen. Ze zorgen ervoor dat we van jongs af aan geprogrammeerd worden met de overtuiging dat er geen alternatief bestaat dan de matrix waarin we vanaf onze geboorte zijn ingevoerd.”
*****
Sven
*****
*****
Morgen Deel 2: De Matrix ontspoord!
Lees hier De inleiding
*****
Sven Burger is High Performance Life(style) Coach, Transformatief Gezondheids- en Voedings Coach, Lichtwerker en Ervaringsdeskundige.
Je kunt Sven bijna dagelijks telefonisch consulteren.
*****
Voor wie de spanning te veel wordt en niet kan wachten op het volgende hoofdstuk morgen: De volledige film is desgewenst hier in het Engels (Nederlands ondertiteld) al te kijken duur 32:55 minuten https://youtu.be/2Kye-JZiJ7w Bedankt Rubin van Kooyk voor al je tijd en het werk wat je er in gestopt hebt, het resultaat mag er zijn!

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
2
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Maatschappij