Ondanks broze gezondheid  niet bang voor corona

Sinds haar jeugd heeft Els Vis van Heemst chronische medische klachten. Zij vond echter geen gehoor bij de reguliere medische hulpverlening. In dit video interview vertelt zij over het verloop van haar jeugd die werd overschaduwd door ziek zijn. Zij raakte volledig uitgeput en verzwakte zodanig dat zelfs ademhalen te veel energie kostte en zij op het punt stond op te geven (euthanasie te laten plegen). Op aanraden van haar Amerikaanse arts dr. Klinghardt, kwam zij in contact met de natuurgeneeskundige arts Ariane Zappe die de gezondheid van Els weer kon stabiliseren.

Openhartig vertelt Els over de conclusies en de behandelingen van deze arts. Vanuit haar intuïtie en omdat zij zich niet gehoord voelde door de reguliere medische wereld, startte zij een onderzoek en ontdekte zij hoe we voortdurend worden misleid. Voeding die door het voedingscentrum het keurmerk gezond krijgt, blijkt in werkelijkheid een tegenovergestelde uitwerking te hebben.

Toen in maart Corona uitbrak was zij aanvankelijk optimistisch. Eindelijk zou er aandacht besteed gaan worden aan het gezond houden van ons lichaam en het balanceren van ons immuunsysteem. Hoe naïef! Met name de adviezen van de regering stonden haaks op het bevorderen van een goede gezondheid. Dat maakte haar vastberaden te demonstreren tegen deze, in haar ogen, enorme misleiding. Ondanks haar nog altijd broze gezondheid, was Els regelmatig aanwezig bij de demonstraties. Zo ook de gedenkwaardige avond van 8 oktober. Samen met 81 andere demonstranten moest zij de nacht doorbrengen in een arrestanten cel.

Geef uw reactie

Opgewonden
1
Gelukkig
4
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Corona