Door Ana Akkermann
Tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn op 10-10-2020 vertelde arts Elke de Klerk, dat er géén sprake is van een pandemie of epidemie. Corona hoort volgens de Klerk niet langer thuis op de A-lijst van ziektes. “Inmiddels weten we nu dat het een normaal griepvirus is, en het griepvirus staat niet op de A-lijst.”
Om deze reden vraagt zij zich af waarom kinderen mondkapjes op school moeten dragen terwijl er geen pandemie heerst. De paniek die is ontstaan is veroorzaakt door de PCR-testsen, die een fout-positieve uitslag geven. Zeker 89 tot 94 procent van de uitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief. Ze testen niet op Covid-19.” De arts benadrukte dat we niet moeten kijken naar de testuitslagen, maar naar de klinieken.
87.000 verpleegkundigen weigeren het coronavaccin
“We beginnen ook een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid,” zei de Klerk. Hierbij voegde zij toe dat ze contact heeft met een hele grote groep artsen en verpleegkundigen. “We hebben contact met 87.000 verpleegkundigen die het coronavaccin niet willen.”
Luister ook naar de Ierse professor Dolores Cahill die na de Klerk aan het woord komt in onderstaand filmpje.. Zij is immunoloog en moleculair bioloog.

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Corona