Hallo, ik ben Ana Akkermann en oprichter van de coaching advieslijn www.rimpelsopjeziel.nl

Eerder schreef ik het gelijknamige boek Rimpels op je ziel. Hierin vertel ik, vanaf mijn vroegste herinnering tot ongeveer mijn 40e levensjaar, hoe ik mij als spiritueel wezen heb ontwikkeld. Ik beschik over een helderwetende gave en dat werd niet altijd serieus genomen.

In het boek ben ik vrij mild in mijn uitlatingen daar ik mijn familie niet wilde schaden.

Als jong meisje was ik veelal op mezelf aangewezen en zeer ondernemend. Toen ik ongeveer 8 jaar oud was verdiende ik al geld op de Haagse markt met het opvouwen van onderbroekjes. Van mijn verdiende geld kocht ik snoep maar kocht ik soms ook een buskaartje om elders avonturen te beleven.  In verband met het retourkaartje was ik binnen een uur terug. Er was werkelijk niemand die mij had gemist. Op zestienjarige leeftijd werkte ik in de horeca en had ik veel Haagse prominente onderwereld klanten aan mijn bar. Wederom hadden mijn ouders geen idee. Ik zag vanuit het licht de duistere kanten van het leven maar voelde ik mij altijd een toeschouwer. Vanuit deze ervaringen, zal ik nooit snel oordelen.

Bij Hallo Bewust Nederland zal ik o.a. zo nu en dan fragmenten van de ruwe versie van mijn leven met jullie delen. Dit doe ik niet omdat ik zo graag over mezelf schrijf maar omdat ik hoop dat mijn ervaringen andere mensen zouden kunnen helpen.

Natuurlijk ga ik ook op zoek naar verhalen uit de samenleving. Als jij ook een levensverhaal hebt dat je wilt delen, mag je mij altijd benaderen.

Het transformatieproces bestaat uit meerdere periodes en gaat eindeloos door. Iedere dag brengt ons nieuwe levenslessen en voelt het als mijn missie andere mensen te helpen tijdens deze processen. Om die reden besloot ik het coaching belplatform Rimpels op je ziel op te richten.

In oktober 2020 richtte ik samen met Sheila Neijman het platform Hallo Bewust Nederland op. Het oprichten en het vinden van de juiste collega’s bleek lastiger dan wij hadden gedacht. Om die reden heb ik de verantwoording van dit platform aan Stanley ter Haar overgedragen. Inmiddels hebben wij een prachtig team met uiteenlopende karakters.

Samen zullen wij een afspiegeling weergeven van deze snel transformerende wereld.

Enjoy the ride.

Liefs,

Ana Akkermann

Ik help je graag via een telefonisch spreekuur . Je kunt eventueel ook een belafspraak maken.

Contact met Ana