Martin Mourik in gesprek met Jeroen Kruizenga, eigenaar van de APK garage in Tegelen.

(Interview vanaf 2:13) Op last van de burgemeester van Venlo, Antoin Scholten (VVD), werd op 30 december 2020 de APK Drive-in Garage Kruizenga in Tegelen binnengevallen door zo’n 60 man mobiele eenheid. Eerder die middag hadden 2 agenten de oudjaarsborrel van de eigenaar al verstoord door de aanzegging te komen doen dat het feestje gestopt moest worden. Zij zijn toen de deur gewezen door de eigenaar, Jeroen Kruizenga.

0:02:13 – interview, met daarin de volgende live opgenomen beelden:

0:05:02 – onaangekondigd bezoek van de politie

0:15:23 – politieagente doet mondkapje op om haar gezicht te bedekken 0:20:35 – vordering van M.E. door de luidspreker om het pand te verlaten 0:24:35 – M.E. ramt een deur naar een privéruimte in het pand in met stormram

0:25:53 – M.E. komt het pand binnen

0:28:01 – M.E. sluit aanwezigen in het pand in

1:00:12 – Livebeelden en arrestaties

Bij de inval op privéterrein zijn meerdere arrestaties verricht en zowel de eigenaar als zijn partner zijn naast anderen gearresteerd en een nacht vastgehouden in een politiecel. De M.E. heeft zonder omhaal de deur naar een privéruimte in het bedrijfspand met een stormram open gebeukt. Ten tijde van de inval waren er kinderen in de bedrijfshal aanwezig. De garage is op last van burgemeester Antoine Scholten tot 31 maart gesloten. De arrestanten zijn zonder dat hun een strafbaar feit ten laste gelegd is in de loop van donderdagmiddag heengezonden.

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
1
Niet zeker
0
Dwaas
1

You may also like

Comments are closed.

More in:Nieuws