Opinie Ana Akkermann

Beste deugmensen, moraalnarcisten en lieve ongelovigen,

Het was een roerige week. Het hoge woord is eruit. We stevenen af op een zware periode want deze Lock down gaat straks nog een stapje verder. Dit alles op basis van frauduleuze pcr testen. De mortaliteit cijfers van 2020 zijn inmiddels bekend en wijzen uit dat er dit afgelopen jaar geen oversterfte was.

Groot was jullie kritiek op het lawaaiprotest tijdens de toespraak van Mark Rutte. Jullie vonden het respectloos. Er werd een beeld gevormd van een groep mensen die volgens velen van jullie meteen naar een FEMA kamp gestuurd mogen worden. Hebben jullie je weleens echt in deze mensen verplaatst? Kennen jullie de motivaties van deze mensen? Weten jullie überhaupt wie zij zijn en wat ze in het dagelijks leven doen?

Hebben jullie je weleens echt in deze mensen verplaatst?

Het zijn o.a. harde werkers, zelfstandig ondernemers, opa’s, oma’s, pappa’s, mamma’s en jongeren die zich zorgen maken over onze gezamenlijke toekomst. Dus ook jouw toekomst. Helaas hebben jullie het oordeel al klaar staan. Het blinde maar naïeve vertrouwen in de overheid, siert jullie maar is ook levensgevaarlijk. In plaats van een dialoog aan te gaan met de kritische mensen die de noodklok luiden, verblijven jullie in cognitieve dissonantie. Oordelen is blijkbaar eenvoudiger dan het verruimen van je bewustwording.

Omdat ik weet dat jullie dit toch wel lezen, hoop ik alsnog dat dit bericht een handreiking mag zijn om tot elkaar te komen. Wanneer het een persoonlijke confrontatie wordt, ontstaan er menselijke verbindingen en kan de energie gaan stromen. Dit kan leiden tot wederzijds begrip. Wanneer je de motivaties van de demonstranten en verzetsstrijders hoort, kun er vanuit menselijkheid niet meer omheen. Ook zij kampen met stress en verdriet. Deze mensen laten zich niet dagelijks voeren met staatspropaganda. Het NOS-journaal is voor jullie het gebruikelijke koekje bij de koffie. Iedere dag om 20.00 uur slikken jullie namelijk de manipulerende leugens voor zoete koek. Daar waar de journalist van tegenwoordig stopt met onderzoek, gaan zij ‘De Wappies’ verder. Zij ontmoeten elkaar en proberen d.m.v. demonstreren gehoord te worden. Dit doen zij met het risico mishandeld te worden door de politie in opdracht van de man in het torentje. Ook deze gaat de dialoog niet aan uit angst dat hij binnen 3 minuten ontkracht wordt. Hij heeft zich ingegraven in een veilige bedding bestaande uit beveiliging en vooraf vastgestelde ‘journalistieke’ vragen.

Wie is deze man en al die andere mannen in  keurige pakken, waar jij als deugmens veel respect voor hebt?

Je kunt je afvragen hoe deze man, ‘s avonds als mens in zijn bed stapt. De man die verantwoordelijk is voor het welzijn van het volk, blaft ze liever af. “Je moet gewoon je bek houden.” Wie is deze man en al die andere mannen in keurige pakken, waar jij als deugmens veel respect voor hebt? Het is niet aan mij om iemand te veroordelen of te beschuldigen van iets wat nog niet bewezen is. Maar waar rook is, is vuur. Iedere verdenking dient onderzocht te worden. Luister maar eens vanaf 18 minuten van deze podcast.

In deze podcast wordt ook verteld hoeveel geld uit de staatskas naar de NOS gaat. Ook nodig ik de fatsoensrakker van harte uit eens naar deze reportage te kijken.

Stop met oordelen maar open je empathische hart. Verruim je bewustzijn en laat de aangeleerde overtuigingen in vertrouwen los. Stap uit de illusie van het verleden. Alleen eerlijkheid, eenheid en verbinding kunnen ervoor zorgen dat we samen een nieuwe wereld kunnen manifesteren. Wat er ook gebeuren zal, de wereld gaat nooit meer terug naar het oude normaal. Wie stug vast blijft houden aan oude principes, blijft achter in een energetisch uitgeputte matrix.

Geef uw reactie

Opgewonden
4
Gelukkig
3
Geweldig
46
Niet zeker
0
Dwaas
2

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Gezondheid