Opinie Ana Akkermann

Beste deugmensen, moraalnarcisten en lieve ongelovigen,

Het was een roerige week. Het hoge woord is eruit. We stevenen af op een zware periode want deze Lock down gaat straks nog een stapje verder. Dit alles op basis van frauduleuze pcr testen. De mortaliteit cijfers van 2020 zijn inmiddels bekend en wijzen uit dat er dit afgelopen jaar geen oversterfte was.

Groot was jullie kritiek op het lawaaiprotest tijdens de toespraak van Mark Rutte. Jullie vonden het respectloos. Er werd een beeld gevormd van een groep mensen die volgens velen van jullie meteen naar een FEMA kamp gestuurd mogen worden. Hebben jullie je weleens echt in deze mensen verplaatst? Kennen jullie de motivaties van deze mensen? Weten jullie überhaupt wie zij zijn en wat ze in het dagelijks leven doen?

Hebben jullie je weleens echt in deze mensen verplaatst?

Het zijn o.a. harde werkers, zelfstandig ondernemers, opa’s, oma’s, pappa’s, mamma’s en jongeren die zich zorgen maken over onze gezamenlijke toekomst. Dus ook jouw toekomst. Helaas hebben jullie het oordeel al klaar staan. Het blinde maar naïeve vertrouwen in de overheid, siert jullie maar is ook levensgevaarlijk. In plaats van een dialoog aan te gaan met de kritische mensen die de noodklok luiden, verblijven jullie in cognitieve dissonantie. Oordelen is blijkbaar eenvoudiger dan het verruimen van je bewustwording.

Omdat ik weet dat jullie dit toch wel lezen, hoop ik alsnog dat dit bericht een handreiking mag zijn om tot elkaar te komen. Wanneer het een persoonlijke confrontatie wordt, ontstaan er menselijke verbindingen en kan de energie gaan stromen. Dit kan leiden tot wederzijds begrip. Wanneer je de motivaties van de demonstranten en verzetsstrijders hoort, kun er vanuit menselijkheid niet meer omheen. Ook zij kampen met stress en verdriet. Deze mensen laten zich niet dagelijks voeren met staatspropaganda. Het NOS-journaal is voor jullie het gebruikelijke koekje bij de koffie. Iedere dag om 20.00 uur slikken jullie namelijk de manipulerende leugens voor zoete koek. Daar waar de journalist van tegenwoordig stopt met onderzoek, gaan zij ‘De Wappies’ verder. Zij ontmoeten elkaar en proberen d.m.v. demonstreren gehoord te worden. Dit doen zij met het risico mishandeld te worden door de politie in opdracht van de man in het torentje. Ook deze gaat de dialoog niet aan uit angst dat hij binnen 3 minuten ontkracht wordt. Hij heeft zich ingegraven in een veilige bedding bestaande uit beveiliging en vooraf vastgestelde ‘journalistieke’ vragen.

Wie is deze man en al die andere mannen in  keurige pakken, waar jij als deugmens veel respect voor hebt?

Je kunt je afvragen hoe deze man, ’s avonds als mens in zijn bed stapt. De man die verantwoordelijk is voor het welzijn van het volk, blaft ze liever af. “Je moet gewoon je bek houden.” Wie is deze man en al die andere mannen in keurige pakken, waar jij als deugmens veel respect voor hebt? Het is niet aan mij om iemand te veroordelen of te beschuldigen van iets wat nog niet bewezen is. Maar waar rook is, is vuur. Iedere verdenking dient onderzocht te worden. Luister maar eens vanaf 18 minuten van deze podcast.

In deze podcast wordt ook verteld hoeveel geld uit de staatskas naar de NOS gaat. Ook nodig ik de fatsoensrakker van harte uit eens naar deze reportage te kijken.

Stop met oordelen maar open je empathische hart. Verruim je bewustzijn en laat de aangeleerde overtuigingen in vertrouwen los. Stap uit de illusie van het verleden. Alleen eerlijkheid, eenheid en verbinding kunnen ervoor zorgen dat we samen een nieuwe wereld kunnen manifesteren. Wat er ook gebeuren zal, de wereld gaat nooit meer terug naar het oude normaal. Wie stug vast blijft houden aan oude principes, blijft achter in een energetisch uitgeputte matrix.

Geef uw reactie

Opgewonden
4
Gelukkig
3
Geweldig
46
Niet zeker
0
Dwaas
2

You may also like

3 Comments

 1. De meeste mensen zijn niet spieritueel ingestelt en leven niet mee met in in de natuur ik doe dat wel dmv zwemmen maardanhet helejaar door in de natuur dus buiten mijn comfortzone en openwater en ja dat klinkt gek in badpak

 2. Lieve Wappies,

  Het lijkt me heel vervelend om net als jullie altijd maar in angst te moeten leven. Angst voor het onbekende. Angst voor dat gene wat je niet begrijpt. Het is ook deze angst die leidt tot verhalen waarmee je de angst een plekje kunt geven. Vroeger zagen we dat in de vorm van angst voor de zon, de maan, het onweer, etc. Deze werden toen genuanceerd voor deze mensen door ze te verheven tot goden. Hiervan zien we tot op heden nog steeds de effecten in de vorm van andere religies (christendom, islam, etc). Mensen hebben een angst voor het onbekende, angst voor wat ze niet begrijpen.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie niet begrijpen hoe een virus werkt. Ik snap heel goed dat jullie niet gebrijpen hoe een overheid werkt (op te maken uit andere artikelen op deze site). En ik snap dat dat jullie bang maakt. Het is immers iets onbekends. Hieruit onstaan dus verhalen om dit onbekende een plaatsje te geven.
  Echter wil ik jullie vragen om eens een stapje terug te nemen. Ga eens na wat “de overheid” te winnen heeft bij deze pandemie (of het nou echt of nep is). De overheid wordt betaald van uw en mijn geld. Zo gehete belastinggeld. Dit geld wordt geheven op omzet, inkomen en nog veel meer. Nu sluit de overheid winkels en horeca. Dat betekend minder belasting. Bedrijven gaan failliet, minder belasting. Mensen raken hun banen kwijt, minder belasting. Mensen zijn werkloos, oh hey, de overheid helpt je hier nu ineens wel, in de vorm van een uitkering (klinkt bekend?). Ze geven steun aan bedrijven die het moeilijk hebben, kost de overheid ook weer geld. Wat winnen ze hier nu daadwerkelijk bij?
  Ga nu eens een keer goed onderzoek doen. Lees eens echte onderzoeken (research papers). Lees eens betrouwbare bronnen die peer-reviewed zijn. Facebook is geen plek om je informatie vandaan te halen! Stap ook eens af (in ieder geval voor dit) van google en gebruik een zoekmachine die zijn resultaten niet baseerd op welke conspiracy sites je hiervoor hebt gezeten (bijv duckduckgo, maar doe zelf je onderzoek naar welke je vertrouwd).

  Nogmaals, het is niet erg om bang te zijn. Dat zijn we allemaal wel eens. Het is niet erg om iets niet te begrijpen, dat hebben we allemaal dagelijks. Maar wees geen naprater en doe zelf je onderzoek, ga eens kijken bij een ziekenhuis in plaats van stenen er op gooien.

  Ik wens jullie een gezond en voorspoedig leven en hoop dat jullie ons ook de keuze laten om gezond te blijven.

 3. Beste Weldenkend,
  Uw aanhef “Beste Wappies” laat mij twijfelen of u werkelijk zo weldenkend bent. Persoonlijk schaam ik mij er niet voor met mijn eigen naam te reageren. Ik heet Ana en niet Wappie. Mijn denken is gekoppeld aan mijn gevoel en dat is mogelijk de reden dat wij elkaar niet zullen begrijpen. Omdat ik voel dat u niet de kwaadste bent, vind ik het de moeite waard uw reactie te beantwoorden.

  Allereerst kan ik u geruststellen dat ik absoluut niet bang ben. Dat is uw aanname. Omdat ik meer ben dan alleen mijn verstand, weet ik dat niets zonder reden gebeurt. Los daarvan heb ik een fantastisch leven gehad met weliswaar enkele hobbels maar wel met veel vrijheid. Mijn langste tijd zit erop en ben ik in de herfst van mijn leven aangekomen. Dat neemt niet weg dat ik nog graag voor 20 jaar bijteken, mist dit in vrijheid zal plaatsvinden.
  Ik strijd voor de volgende generatie omdat ik deze net zoveel vrijheid gun zoals u en ik deze hebben mogen ervaren.
  Ook wil ik graag reageren op uw uitspraak dat alleen u blijkbaar de juiste bronnen volgt. Misschien bent u van de generatie die braaf dagelijks het nieuws consumeert waarin diverse programmeringen worden losgelaten op uw brave brein. Echter, de gemiddelde Wappie doet meer onderzoek en brengt feiten aan het licht die duidelijk maken wat er werkelijk schuilgaat achter deze hoax. Begrijp mij niet verkeerd, ik ontken de ernst van corona beslist niet maar ben ik en velen met mij ervan overtuigd dat corona een agenda dient. Misschien reflecteert u uw angsten op ons want zodra u zich hierin zou verdiepen, zult u pas schrikken. Niets is wat het lijkt. Uw favoriete minister-president Mark Rutte is namelijk niet zo braaf als u wellicht denkt. Uw naïviteit is bijna aandoenlijk.

  Wel maak ik mij zorgen over uw empathisch vermogen. Het leed dat tot nu toe is veroorzaakt is niet meer terug te draaien. Faillissementen, zelfmoorden, uitgestelde behandelingen. Vindt u dit echt redelijk voor een virus dat niet tot oversterfte heeft geleid? Deze mensen zijn de dupe van 10 jaar wanbeleid. Zoals bijvoorbeeld de bezuinigingen in de zorg.

  Lees het boek van Klaus Schwab The Great Reset. Hier komt de slogan vandaan die we Mark steeds vaker horen uitspreken “Build back better”. Om iets nieuws te bouwen, moet je eerst het oude slopen. Zoals u zelf kunt zien gaat de sloopkogel er hard in. Dit is geen complot. De foto’s van een trotse Mark samen met dit gevaarlijke monster staan pontificaal op het internet. Als u (klein)kinderen heeft is dit een goede reden om wakker te worden en op te staan. Ik zou zeggen “Sluit je aan.”

  Wij ‘Wappies’ voelden of wisten dit al meteen maar werden voor gek verklaard. Tot op heden hebben wij al meerdere complottheorieën van het lijstje kunnen afstrepen. Er komt nog meer. Maak uw borst maar nat want werkelijk niets is wat het lijkt. Uw overtuigingen en fatsoensnormen zullen binnenkort behoorlijk gaan rammelen.

  Zoals u ziet reageer ik redelijk en liefdevol maar uw laatste opmerking baart mij zorgen en bewijst dat u totaal niet op de hoogte bent en dat u geen enkele empathisch vermogen heeft. U heeft zich totaal niet verdiept welke standpunten wij Wappies eropna houden. Hieruit blijkt dat u niet zo weldenkend bent als dat u zich voordoet. Wij vertegenwoordigen een strijd in liefde zonder enig geweld. U verwart de stenengooiers met vredelievende mensen die iedereen het beste gunnen. Wij gooien hooguit met bloemetjes.

  Indien u werkelijk weldenkend bent, gaat u zich ook eens verbinden met mensen die een andere mening hebben als u. Wie weet leert u dan uw verstand te verenigen met uw hart. Het is nooit te laat uw oude aangeleerde overtuigingen nog eens onder de loep te leggen. Vertegenwoordigen deze overtuigingen werkelijk uw huidige gevoelsleven?

  In oprechte liefde,
  Ana

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Gezondheid