De Duitse zangeres Nena, bekend van 99 Luftballons en haar huwelijk met Herman Brood, plaatste een opmerkelijk bericht op haar social media. “Ik heb mijn gezonde verstand, dat de informatie en paniekzaaierij ontkracht die van buiten op ons afkomen. Op die manier is het voor mij mogelijk om me niet gehypnotiseerd door angst het donker in te laten trekken,” citeert de Volkskrant haar.
Op deze manier maakt Nena duidelijk dat zij strijdt tegen de waanzin die zich nu voltrekt.
Ook Nena gaat met dit bericht in verzet tegen het coronabeleid. Haar manager liet weten dat ‘wij sommige regels kritisch zien’. Nena heeft geen begrip voor mondkapjes bij kinderen en ouderen die door de coronaregels eenzaam moeten sterven.
Nena kreeg bijval van haar collega de Duitse zanger Xavier Naidoo. Deze reageerde op haar bericht met emoji’s van twee gevouwen handen en een hartje. Nena reageerde daarop met een hartje en een lachend gezicht met een halo, schrijft de Epoch Times. Ze schreef ook: “Denk aan Xaviers woorden: wat ons alleen niet lukt, lukt ons samen wel.”
Grove en ernstige schendingen van de grondwet
Naidoo werd in maart door RTL ontslagen als jurylid omdat hij zich al eerder kritisch uitsprak over de coronamaatregelen in het populaire programma Deutschland sucht den Superstar (DSDS). Hij baarde daarnaast opzien toen hij in een filmpje sprak over de bevrijding van kinderen uit wereldwijde netwerken van elite-pedofielen.
Een ander jurylid van DSDS, Michael Wendler, stapte zelf op. Hij zei in een video waarin hij zijn vertrek aankondigde dat de Duitse regering zich schuldig maakt aan ‘grove en ernstige schendingen van de grondwet’, aldus het AD. Volgens hem zijn vrijwel alle tv-zenders ‘medeplichtig, in het gareel gedwongen en politiek gecontroleerd’.

Geef uw reactie

Opgewonden
0
Gelukkig
0
Geweldig
0
Niet zeker
0
Dwaas
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Corona